Algemene diensten

Onze naam is Hogeschool PXL. Het is een krachtterm, een sterk merk dat een jonge en dynamische sfeer oproept. Het is ook een abstracte naam die meerdere betekenissen kan hebben. Net als bij een kunstwerk kan je eigen betekenissen geven aan PXL. Maar de buitenwereld wil duidelijkheid, en die geven we met PXL = Professionals & Excellence. Hogeschool PXL wil echte professionals afleveren die beantwoorden aan de X-factor. De X van de X-factor staat centraal in onze naam.

Hogeschool PXL, dat moet je gewoon voelen. Dat kan je tijdens onze infomomenten door te kletsen met studenten die al studeren aan de hogeschool of te babbelen met PXL-docenten/-lectoren.

Ik weet niet wat ik wil studeren

Een studiekeuze maken doe je niet zomaar. Met een diploma professionele Bachelor/Master of een graduaatsdiploma kan je nog alle richtingen uit in je professionele carrière. Toch wil je nu al een weloverwogen studiekeuze maken.

Weet je nog niet wat je wil studeren of kunnen wij je helpen bij je studiekeuze?

Kom naar onze infodag op 12 maart en we helpen je verder tijdens een individueel gesprek.

Registreren voor de infodag kan via onderstaande knop. Kies vervolgens de optie ‘Ik heb nog geen opleidingsvoorkeuren’.

Registreren

Studentenbegeleiding

& STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Heb je vragen rond studiekeuze, toelatingsvoorwaarden, vrijstellingen en studieprogramma, studentenbegeleiding of aanpassingen voor studenten die in een hele specifieke situatie studeren?
Tijdens onze infodag op 12 maart geven we je alle nodige uitleg.
Kom je naar onze infodag, vragen we op voorhand te registeren.
In tussentijd geven we je hier alvast meer informatie

Registreren

Studentenvoorzieningen

Voor informatie omtrent o.a. huisvesting, mobiliteit, studiekosten, financiering van je studie etc. kan je terecht bij de dienst Studentenvoorzieningen.
Tijdens onze infodag van 12 maart zijn ze op elke campus aanwezig om je te informeren. Kom je naar onze infodag, vragen we op voorhand te registeren.

Registreren

Inschrijven

Heb je de keuze gemaakt en wil je studeren aan Hogeschool PXL? Dan kan je nu al je inschrijving starten.

Heb je vragen omtrent inschrijven, mag je contact opnemen via online.inschrijvingen@pxl.be

Schrijf je nu in!Meer info?