Projectmanagement

Klantenprojecten, innovatieprojecten, investeringsprojecten, engineering projecten, onderzoeksprojecten, bouwprojecten, culturele projecten, maatschappelijke projecten, invoering van een kwaliteitssysteem, reorganisatie, … Niet alleen grote bedrijven, maar ook kmo’s en social profit organisaties krijgen steeds vaker te maken met projecten.
Hoe verschillend deze projecten ook zijn, ze hebben allemaal te maken met het introduceren van iets nieuws, het doorvoeren van een verandering in een bepaalde omgeving en voor alle projecten geldt dat ze binnen tijd, budget en scope moeten opgeleverd worden.

 

Het postgraduaat Projectmanagement biedt zeer diepgaand een structuur voor projecten en technieken voor planning en opvolging. We nemen verschillende methoden en technieken onder de loep zodat je een eigen selectie en keuze, zelfs je eigen ‘methode’ kan maken naargelang het type project. Bovendien kaderen we de projecten in het grotere geheel van bedrijfsprocessen en trainen we ook persoonlijke vaardigheden die een projectmanager nodig heeft.
De lessen worden verzorgd door experts uit het werkveld en spelen in op de eigen ervaring van de deelnemers.

BrochureMeer informatie

Meer weten?

Voor informatie over deze opleiding kan je contact opnemen met de coördinator via onderstaande gegevens

Laat je overtuigen door onze coördinator

Laat je overtuigen door onze ambassadeur

Contact

Sara Weerts
Coördinator levenslang leren

+32 496 97 79 33
sara.weerts@pxl.be