WELKOM OP ONS PXL-OPLEIDINGSFESTIVAL

Tijdens deze digitale SID-in-beurs heten we je van harte welkom op ons PXL-opleidingenfestival.

De SID-in is vaak een eerste contact tussen jou, als studiekiezer, en onze hogeschool. In ons talrijk opleidingsaanbod vinden we zeker en vast een match met jouw interesses en voorkeuren.

Laat je inspireren door ons opleidingsaanbod van zowel master, bachelor- en graduaatsopleidingen. Kies een departement op ons festivalterrein om een overzicht van alle opleidingen te krijgen. Of ga meteen naar een opleiding naar keuze.

Via de videochat kan je de uitleg meevolgen, je vragen stellen in de chat of live in gesprek gaan met onze docenten of studenten.

Weet je nog niet wat je wil studeren? Geen paniek, ook dat is heel normaal. Om die reden voorzien we hier en nu dan ook live studiekeuzeadvies.

Maar hoe het er in Hogeschool PXL écht aan toe gaat? Dat moet je komen voelen, proeven en ervaren. Zien we je op onze infodag op 12 maart of 23 april of tijdens de openlesdag van 4 mei?

Klik op een podium/departement

STUDIEKEUZEBINGO

Een studiekeuze maken is helemaal niet zo eenvoudig. Gelukkig kunnen we je tijdens deze digitale SID-in-beurs ook op weg helpen in de juiste richting. In deze studiekeuzebingo staan een aantal stappen vermeld die je best neemt in je studiekeuzeproces.

Om dit wat op te leuken, voegen we er ook enkele uitspraken en gebeurtenissen aan toe die je waarschijnlijk ook in de online sessies kan verwachten.

Op Hogeschool PXL kan je heel wat muzikaal talent ontmoeten.

Anna Monaco gaf het beste van zichtzelf in The Voice van Vlaanderen en de Regi Academy. Dit combineert ze met haar studies voor leerkracht aan PXL-Education.
Wij konden haar onlangs strikken voor de camera’s van PXL-STUVO in Concert. Een stem en een gitaar, meer moet dat soms niet zijn.

DJ The Bobmeister is normaal te vinden op Tomorrowland, in het Sportpaleis en als resident DJ in The Moose Bar. Kortom: hij heeft al op menig feestje voor stevig wat ambiance gezorgd.
Bij ons is hij ook bekend als resident-collega op de Dienst Communicatie.

“Catchy rock that makes your blood boil and body sweat!” Dat is hoe The Mental Scientists zichzelf omschrijven. Deze band van PXL-Education-student en Studentenvertegenwoordiger Warre Loenders passeerde tijdens een van de eerste edities van PXL-STUVO in Concert met pittige nummers en veel flair. Check zeker hun nieuwe album.

DJ Moonex is overdag student aan PXL-Media & Tourism, maar in de late uurtjes vind je hem achter de draaitafels van Versuz, of op menig fuif (Bokkeparty, Oktoberfest, Copacabana TD,…).
Wij ontdekten hem toen hij voor zijn opleiding een online concert gaf tijdens de eerste lockdown en nodigden hem een paar weken geleden uit voor een PXL-STUVO in Concert. Licht en geluid voor deze sessie werden verzorgd door TL Sound&Light events.