PXL-Media & Tourism

Zit je onderwijscarrière in het secundair onderwijs erop? Proficiat! Dan is het nu het moment om die ene grote levensvraag te stellen: wat wil ik verder studeren en waar? Of misschien wil je je studiecarrière binnen het hoger onderwijs een andere richting uitsturen? In beide gevallen heeft het departement PXL-Media & Tourism voor jou drie praktijkgerichte opleidingen die uniek zijn binnen onze provincie.

Meer informatie

Wie vooral communicatief zijn ding wil doen, moet voor onze opleiding Communicatiemanagement kiezen. Ben je creatief-commercieel ingesteld, dan is de afstudeerrichting Commerciële communicatie echt iets voor jou. Wil je eerder voorlichten of PR-plannen bedenken en implementeren, dan opteer je best voor de afstudeerrichting Public relations en voorlichting. Je kan nu de opleiding Communicatiemanagement zelfs in het Engels volgen.

Kritische kandidaat-journalisten verwachten we in onze opleiding Journalistiek, waar we je klaarstomen tot integere en volwaardige ‘nieuwsbrengers’ die elk lezers-, kijk- en luisterpubliek aandurven.

Heb je interesse in andere culturen, wil je de wereld leren kennen en die kennis ten dienste stellen van anderen, dan is onze opleiding Toerisme en recreatiemanagement voor jou ’the place to be’. Hier leiden we je op tot een zelfstandige all-round medewerker voor de brede toeristisch-recreatieve sector.

Ben je assertief en hou je van communiceren? Heb je die ondernemende spirit en kan je ook kritisch zijn? Ben je op zoek naar een combinatie van theorie en praktijk die werkt? Kijk je uit naar een stage waar je echt iets aan hebt? Wil je je netwerk al volop uitbouwen tijdens je studies? Droom je van een succesvolle start van jouw carrière? Wel, zet dan alvast je eerste stap bij ons in het departement PXL-Media & Tourism en evolueer naar een uitdagende en afwisselende job!